IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby


Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

International Action Air League IPSC 2016

Napísal: Haviarová Ing. Janette    10. marca 2016 Aj tento rok sa slovenská Action Air IPSC komunita aktívne zapojí do medzinárodnej ligy International Action Air League. Pozostáva zo 6 tich kôl streleckých pretekov Level II, z ktorých každá krajina (Slovensko, Maďarsko, Poľsko) hosťuje 2 (viď priložený plagát). International AA league odštartuje už o niekoľko dní pretekom v Maďarskom Battonya, pričom pravidlá ostávajú rovnaké: každý strelec, ktorý chce byť hodnotený, sa potrebuje zúčastniť 4 kôl- v každej krajine minimálne jedného. Potom sa výsledky z jednotlivých škôl započítajú do celkového hodnotenia.
Strelci sa môžu registrovať v divíziách Production, Standard a Open, v kategóriách Junior, Lady, Regular, Senior a Supersenior. Na parkúroch uvidíme našich úspešných starších strelcov a tiež úplne čerstvých juniorov, ktorí týmto pretekom odštartujú svoju prvú sezónu. V roku 2016 sekciu slovenského Action Air IPSC zastrešuje Viceprezident SADS pre Action Air, Miroslav Szabo, ktorý má so svojim tímom v pláne organizovať strelecké aj promočné podujatia, čím naláka a priblíži airsoftovú streľbu podľa pravidiel IPSC širokej verejnosti.
Bližšie informácie k jednotlivým pretekom a akciám budú uverejnené na stránke jednotlivých klubov a na stránke www.sads.sk.

Hana PRIBILINCOVA
Viceprezident SADS pre PR




Reprezentácia SADS
Fotogaléria
Novinky