IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby


Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

IPSC WORLD MAGAZINE issue 4

Napísal: Haviarová Ing. Janette   14. októbra 2015 Milí strelci, rada by som Vám dala do pozornosti najnovšie číslo IPSC World magazine, časopisu pre strelcov IPSC a nielen pre nich. V tomto čísle je na strane 8 fotografia našej Slovenskej reprezentácie na Majstrovstvách Európy v Puške 2015. . . .
Čítaj viac

Strelecký časopis GUNSMOKE 12

Napísal: Haviarová Ing. Janette   02. augusta 2015 Milí strelci, rada by som Vám dala do povedomia ďalšie číslo streleckého časopisu GUNSMOKE. Tento strelecký plátok je venovaný puškovému preteku úrovne Level 3 organizovanému klubom RDA, originálnemu autobusovému zájazdu na medzinárodný pretek do Srbska, Arsenal Cup-u 2015, Action . . .
Čítaj viac

TV Zemplín


Napísal: Haviarová Ing. Janette   14. mája 2015 O lige Šariš - Zemplín - Abov, Handgun, Level 1 pripravila TV Zemplín reportáž. Tú nájdete v archíve dňa 6.5.2015 v čase od 25:45. http://www.tvzemplin.sk/ . . .
Čítaj viac

International Action Air League IPSC

Napísal: Haviarová Ing. Janette   12. novembra 2015 Pretek: International Action Air League IPSC IPSC, Level 2, Handgun Strelnica: Vranov nad Topľou Dátum: 1.3.2015 Deň po zorganizovaní preteku úrovne Level 1 „Action Air IPSC“ sa uskutočnil pretek úrovne Level 2 „International Action Air League IPSC“. Strelecký klub KRK . . .
Čítaj viac

Liga Šariš - Zemplín - Abov- 2014

Napísal: Haviarová Ing. Janette   14. novembra 2015 Prvé kolo ligy Šariš - Zemplín - Abov pod organizačnou taktovkou KRK-u bolo zaznamenané aj Humenskou televíziou. V minúte 3:45 dňa 2.5.2014 nájdete dokument o tomto preteku: http://www.hntv.sk/item1a1sk-archiv_sport?vid=2014_05_02_sport_vs.flv . . .
Čítaj viac

IPSC WORLD MAGAZINE

Napísal: Haviarová Ing. Janette   08. marca 2015 Milí strelci, s radosťou Vám chceme oznámiť úspech našej slovenskej IPSC komunity, ktorá dostala priestor sa prezentovať v medzinárodnom časopise IPSC WORLD MAGAZINE na stranách 18-19.  Pre Slovenskú Asociáciu Dynamickej Streľby je to obrovský úspech a česť, obzvlášť keď sme . . .
Čítaj viac

The American Woman Shooter - americký strelecký časopis

Napísal: Haviarová Ing. Janette   02. apríla 2015 Milí strelci, aj v americkom streleckom plátku pre ženy sú odprezentovantované úspechy našich strelcov a zviditeľnenie našej Slovenskej republiky. Issue 3,  Strana 16. Prajem príjemné čítanie, https://theamericanwomanshooter.com/issues/ http://www.arsenalsc.eu/janette-haviarova-v-casopisoch-american-woman-shooter/ Janette Haviarová Viceprezident pre PR . . .
Čítaj viac

Strelecký časopis GUNSMOKE 11

Napísal: Haviarová Ing. Janette   02. augusta 2015 Milí strelci, rada by som Vás informovala o spoločnom projekte československého streleckého časopisu GUNSMOKE, ktorý číslom 11 započal písať novú históriu. IPSC je atraktívne pre všetky národy, národnosti či vekové kategórie a práve touto formou sa redakčná rada snaží približovať . . .
Čítaj viac

Strelecký časopis GUNSMOKE 10 - Arsenal Cup 2014

Napísal: Haviarová Ing. Janette   19. mája 2015 Milí strelci, v časopise GUNSMOKE číslo 10 nájdete články o organizovaných pretekoch. Jedným z nich je aj Arsenal Cup 2014, IPSC Handgun, Level 3, ktorý sa uskutočnil dňa 2.8.2015 na strelnici v Čachticiach. Výsledky a fotodokumentáciu nájdete v priloženom čísle. . . .
Čítaj viac

Air IPSC pretek vo Vranove

Napísal: PUPALA Ondrej   31. júla 2013 Vážení strelci, chcel by som Vám dať do pozornosti odvysielaný príspevok v televízí o Air IPSC preteku, ktorý sa konal vo Vranove nad Topľou http://www.vtn-vranov.sk/blok-futbalove-stadiony-sa-maju-opravovat-vo-vranove-sa-konal-pretek-v-dynamickej-strelbe-action-air-ipsc/#.UflGmECRHfJ http://www.vranovske.sk/sk/clanky/2013-30-sutaziaci-si-nemoze-dovolit-podcenit/ IPSC začína od 0,59 sekundy :-) . . .
Čítaj viac

PUTOVNÝ POHÁR ZA PRAKTICKÚ STREĽBU PREZIMUJE DOMA

Napísal: SADS Admin   13. októbra 2014 PREŠOV, HUMENNÉ - Počas uplynulého víkendu 4.11.2014 na strelnici pri Prešove pokračovala 8. a už záverečným kolom súťaž v dynamickej streľbe Liga ŠARIŠ - ZEMPLÍN, ktoré tentokrát zorganizoval prešovský Combat Club Condor. http://www.humencanonline.sk/sk/aktualne/sport/putovny-pohar-za-prakticku-strelbu-prezimuje-doma/ . . .
Čítaj viac

Levice online

Napísal: PUPALA Ondrej   29. apríla 2013 Začína sa nová sezóna súťažnej streľby IPSC! celý článok najdete na stránke Levice online http://www.leviceonline.sk/sport/ostatne-sporty/zacina-sa-nova-sezona-sutaznej-strelby-ipsc . . .
Čítaj viac

Humencan online

Napísal: SADS Admin   26. augusta 2013 Piate kolo ligy  Šariš - Zemplín celý článok najdete na stránkach Humencan Online   . . .
Čítaj viac

Humenská televízia 14.4.2016

Napísal: Haviarová Ing. Janette   21. apríla 2016 Vážení členovia SADS,  radi by sme Vám dali do povedomia propagáciu IPSC športu prostredníctvom TV médií. Otvorenie streleckej sezóny na východnom Slovensku, na . . .
Čítaj viac
Reprezentácia SADS
Fotogaléria
Novinky