IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby


Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Pozvánka na VZ SADS

09. augusta 2024

Vážení delegáti VZ SADS,

na základe schváleného uznesenia č. 8 Prezídia SADS zo dňa 18.7.2024 zvolávam VZ SADS, ktoré sa uskutoční dňa 25.8.2024 od 00.00 hod do 26.08.2024 do 24.00 hod on-line formou ( e-mailom ) . V prílohe posielam všetky potrebné podklady na hlasovanie. V prípade, že Vám prílohy neprešli alebo vznikol iný technický problém ma obratom kontaktujte. Prílohy nájdete aj na stránke SADS v zápisnici z Prezídia konaného 18.8.2024. Výročná správa je na priloženom linku na stiahnutie.

Program VZ SADS:

1. Schválenie programu (nadpolovičnou väčšinou hlasov prítomných delegátov)
2. Schválenie Účtovnej závierky 2023,
3. Schválenie Výročnej správy za rok 2023,
4. Schválenie Daňového priznania 2023,
5. Schválenie Finančného plánu- rozpočtu 2024
6. Schválenie Plánu činnosti 2024+
7. Schválenie rozvojových projektov Moderná SADS :
• Action Air 2024-2025,
• Elektronizácia SNROI 2024,
• Puška/brokovnica 2024.
8. Schválenie a zapracovanie Ekonomických smerníc do činnosti SADS- aktualizáciou jednotli-vých smerníc je poverené Prezídium SADS.
• Smernica k čerpaniu fin. prostriedkov z verejných zdrojov,
• Smernica pre cestovné náhrady,
• Smernica poplatkov SADS 2024/2025,
• Zásady finančného hospodárenia SADS,
• Metodické usmernenie na refundáciu v projektoch Moderná SADS.
9. Návrh na schválenie prihlásených členov SADS do Volebnej komisie na prípravu volieb do or-gánov SADS, na základe výzvy zo dňa 16.12.2023:
Lubomír Púchovský –KSSK Komárno
Kamil Levay- SK Hodkovce
Ivan Barančík- ŠKP Luger Žilina
Lucia Laciaková –Arsenal Shooting Club

Hlasovanie k jednotlivým bodom: nadpolovičnou väčšinou hlasov prítomných delegátov. Vážení delegáti SADS, do Vašej e-mailovej adresy vedenej v databáze SADS boli odoslané všetky podklady a potrebné dokumenty k hlasovaniu. V prípade, že ste uvedený e-mail neobdržal alebo nastal iný problém obratom ma kontaktujte. Vysvetlivky: Do prílohy e-mailu vložte naskenovaný doklad o práve zastupovať Klub SADS, ak za Klub hlasuje štatutárom splnomocnená osoba alebo zvolený zástupca, či jeho náhradník. V takom prípade treba ako prílohu pripojiť plnomocenstvo od štatutára, alebo zápisnicu o zvolení zástupcu Klubu SADS za delegáta na VZ SADS. V prípade, že za Klub hlasuje štatutár, nie je potrebné pripájať do mailu žiadny doklad. V prípade, že si želáte hlasovať prostredníctvom inej e-mailovej adresy, než je adresa vedená v databáze SADS (najmä z mailovej adresy splnomocnenej osoby alebo zvoleného zástupcu), žiadame o oznámenie takejto adresy obratom na: prezident@sads.sk najneskôr do 24.8.2024 do 24.00 hod. Inak sa bude mať za to, že súhlasíte s hlasovaním cez mailovú adresu vedenú v databáze SADS. Povinnosťou právnickej osoby je vždy aktualizovať údaje pre potreby VZ SADS. Za prítomné sa budú považovať tie Kluby SADS, ktoré budú hlasovať na on-line zasadnutí VZ SADS na základe akceptácie zjednodušeného hlasovania delegátov SADS. Do 24.8.2024 najneskôr do 24.00 bude všetkým delegátom SADS na ich e-mailové adresy vedené v databáze SADS zaslaná výzva na hlasovanie o uvedených bodoch programu spôsobom zaslania odpovede na e-mail s vyznačením súhlasu/nesúhlasu s príslušným bodom zasadnutia.

Ing. Bystrík Zachar
Prezident SADS

Reprezentácia SADS
Fotogaléria
Novinky