IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby


Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

8. medzinárodný SWC TROPHY Viedeň

Napísal: Zachar Ing. Bystrik   10. mája 2016 Milí strelci a verejnosť,      Naše strelkyne a strelci sa, či už ako rozhodcovia alebo pretekári, ročne zúčastňujú viacerých streleckých podujatí v zahraničí. Medzi jedno z najznámejších medzinárodných, technicky náročných L3 v Európe, kam opakovane Slováci chodia strieľať . . .
Čítaj viac

BATHORY CUP 2016

Napísal: Zachar Ing. Bystrik   10. mája 2016         Dňa 3.4 2016 sa v stredoeurópskom regióne otvorila prvým Lvl 3 IPSC pretekom BATHORY CUP 2016 sezóna IPSC streľby. Šlo o druhý ročník preteku, pod ktorý sa organizačne podpísala svojou prácou celá základňa Športovo streleckého . . .
Čítaj viac

Pušková liga - Level 1

Napísal: Haviarová Ing. Janette   14. marca 2016 Vážení strelci, aj v priebehu roka 2016 si budete môcť streliť Puškovú ligu 2016. Organizačný tím bude pozostávať z klubov : KŠS Komárno, RDA športovo strelecký klub a Arsrnal SC. Strelec, ktorý chce byť hodnotený v lige, sa . . .
Čítaj viac

International Action Air League IPSC 2016

Napísal: Haviarová Ing. Janette   10. marca 2016 Aj tento rok sa slovenská Action Air IPSC komunita aktívne zapojí do medzinárodnej ligy International Action Air League. Pozostáva zo 6 tich kôl streleckých pretekov Level II, z ktorých každá krajina (Slovensko, Maďarsko, Poľsko) hosťuje 2 (viď priložený plagát). International . . .
Čítaj viac
Reprezentácia SADS
Fotogaléria
Novinky