IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko IPSC Slovensko

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby


Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

Slovenská Asociácia Dynamickej Streľby

JUNIOR TEAM 2023

14. apríla 2023

Vážení členovia SADS a naši sympatizanti,
rád by som Vám predstavil náš juniorský strelecký tím pre rok 2023:

- Samuel Ščepko
- Tomáš Chmúra
- Alexandra Ridošková
- Máté Szundi
- Peter Polák Jr.

Obmena generácii je prirodzený proces a SADS dlho koncepčne do budúcna neriešila tieto otázky. Všetci stárneme a je prirodzené, že musí prísť aj priestor pre novú generáciu strelcov.

Celosvetová konkurencia je stále silnejšia a my potrebujeme naskočiť na tento vlak rozvoja. Tento rok uvidíte tento tím spolu v squade na vybraných L3 pretekoch, kde sa musia naučiť spolupracovať, pomáhať si navzájom, budú musieť zvládnuť náročnosť celosvetovej konkurencie.

Snažíme sa ich podporiť preplatením štartovným na L3 pretekoch a L4-L5 šampionátoch a ďalších výhod… Podpisom štatútu reprezentanta a našimi krokmi k menovaniu za Národný športový zväz sa stanú skutočnými štátnymi reprezentantami Slovenskej republiky, kde budú musieť plniť aj množstvo povinností. Fair play, etika, česť reprezentovať svoju krajinu, vzájomná spolupráca, budú dôležité povinnosti a atribúty, ktoré si všetci budeme všímať.

V ich rozvoji im držíme prsty a očakávame vzornú reprezentáciu, nielen na vrcholových podujatiach ako ME a MS. Vo vedení SADS na budúcnosť a rozvoj novej generácie nezabúdame.

Spolu s Viceprezidentom pre reprezentáciu Dušanom Kubicom a Prezídiom SADS, pripravujeme ďalšie rozvojové aktivity. Tento rok našich juniorov uvidíte na mnohých streleckých súťažiach a tak im všetci držíme prsty.

Ing. Bystrík Zachar
Prezident SADS

Reprezentácia SADS
Fotogaléria
Novinky